Eladó Családi ház, Göd

#132104675

Eladó Családi ház

99.8 millió Ft

Göd
Alapterület:
115 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
300 m2
Hőszigetelt
Cirkó
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Felsőgödön csendes mellékutcában, 2017-ben épült, újszerű önálló családi ház 300 nm-es telekrésszel eladó. 

A földszinten tágas nappali (30 nm), illetve egy teljesen különálló konyha-étkező helyiségen kívül egy zuhanyzós fürdőszoba is található. Az emeleten két szoba, illetve egy kádas, tágas fürdőszoba van. Az emeleten kialakítható még 1 szoba igény szerint.

A lakás nagyon jó elosztású, nagyon hangulatos, egésznap világos és napsütötte. A konyha egyedileg ide gyártott bútorokkal és minőségi háztartási gépekkel felszerelt, melyek mind a vételár részét képezik. A fürdőszoba és az előszoba is kifejezetten az adott helyiségekbe készített beépített bútorokkal felszerelt.

A kert szintén nagyon hangulatos, a fedett teraszon kívűl további kerti kiülő terasz is van, illetve egy szerszámos tároló is kialakításra került. A növényzet gondozott az egész terület parkosított. A kertkapu elektromos, a parkoló betonozott.    

 A ház 30 cm-es porotherm téglából épült, 10 cm dryvit szigetelést kapott, mindkét szinten 15 cm-es lépésálló szigetelés, a padláson pedig 20 cm kőzetgyapot szigetelés került beépítésre. A fűtést illetve a meleg vizet kondenzációs gázkazán biztosítja, a hőleadás radiátoron keresztül történik. A magas energetikai szintnek köszönhetően a rezsi rendkívűl kedvező. A külső nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Riasztó az egész épületben kiépítve. A ház elhelyezkedése kiváló, egy csendes utcában, a Dunához és a felsőgödi vasútállomáshoz 1 km távolságra.

Bevásárlási lehetőség, közintézmények a közelben, M2-es felhajtó 3 perc autóval. Az utca végén zöld terület, kirándulni, sportolni vagy kutyasétáltatásra kiváló lehetőség.

Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás   DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT –  Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlanválasztéka (Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget) eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Ikerház
Családi ház
Téglalakás
Sorház
Iparterület
Építési telek
Szántó
Raktár
Üzlethelyiség
Iroda egyéb
Panellakás
Külterület
Garázs
Zártkert
Tanya
Házrész
Telephely