Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület

#132104076

Eladó Téglalakás

54.9 millió Ft

Budapest, VIII. kerület
Alapterület:
69 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Kondenzációs kazán
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz

Keleti pályaudvar környékén, közvetlenül a Baross térnél, mellékutcában eladó egy magasföldszinti frissen felújított, amerikai konyha + két hálószobás lakás.

A lakás felújítása saját részre történt, nagyon igényesen és átgondoltan. A felújításkor a lakásbelső elrendezése is módosult, így a jelenlegi nappali + 2 hálószobás elosztás már az átalakítás eredménye. A két hálószoba utcai tájolású (keleti), még a nappali, étkező-konyha a belső udvarra néz (nyugati).

A felújításkor az összes gépészeti vezeték (víz, villany, csatorna), illetve az ezekhez kapcsolódó szerelvények is cserélve lettek.

Ezeken kívül az összes nyílászáró (külső-belső) új, illetve a lakás kapott még egy 5 cm-es szigetelést, mely kedvező hatással van a rezsiköltségre.

A fűtést és a melegvizet kondenzációs kazán biztosítja, mely a hálószobákban radiátorokon, a hideg burkolatok alatt pedig padlófűtésen keresztül adja le a hőt, illetve bekerült még egy hűtő-fűtő inverteres klíma is.

A világítást mindenhol LED világítással oldották meg, minden helyiségben beépített LED spot lámpák, illetve rejtett LED szalag világítás került beépítésre.

A konyhában minden bútor és gép a vételár részét képezi.

A fürdőszobában hidromasszázs sarokkád + esőztető zuhanyzó is kialakításra került.

A társasház jó állapotú, de még nem felújított. Az épület a II. János Pál pápa tér közvetlen közelében van, séta, sporolás, a gyerekeknek játszótér biztosít szabadidős tevékenységet.

Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395 lovacktamas@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlan választéka (Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget) eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Teljes kínálat a logónkra kattintva érhető el. INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS! Ingatlanépítés és -felújítás!

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Ikerház
Családi ház
Téglalakás
Sorház
Építési telek
Iparterület
Szántó
Raktár
Üzlethelyiség
Iroda egyéb
Panellakás
Külterület
Garázs
Zártkert
Tanya
Házrész
Telephely